Hoe gaat dat bij Vernay?

Vernay is een Matrix organisatie waarbij werkgelegenheid wordt gekoppeld aan collega’s in de organisatie wereldwijd. Wij zijn een internationale dynamische organisatie waarin samenwerken centraal staat. Ondanks het internationale karakter Vernay, zijn de lijnen kort, is er veel ruimte voor initiatief en bieden we ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Omdat de verschillende vestigingen direct met elkaar in contact staan is er ruimte voor uitwisseling van kennis en kunde. Vernay legt de lat hoog, zowel in product als op het menselijk vlak. Maar ook in relatie met de samenwerking tussen verschillende partners, toeleveranciers en bedrijven aan wie wij onze producten leveren.

Meedenken, meewerken, mee-leren zijn termen die naadloos verbonden zijn aan Vernay. Zo ook bij de Vernay vestiging in Oldenzaal. Ben je ge├»nteresseerd in ons bedrijf en overweeg je om te solliciteren maar heb je eerst enkele vragen? Bob van den Berg (senior recruiter Tjellens Loopbaan Professionals) informeert je graag: [email protected] of 06 – 4210 7944

Continue verbeteren, Vanuit onze eigen R&D afdeling en engineering