Gerali

Mijn naam is Gerali Kuipers en ik ben sinds maart 2021 Operations Manager bij Vernay. In grote lijnen ben ik verantwoordelijk voor de productie en de Technische Dienst. Ik heb daarbij ondersteuning van 6 Engineers, het hoofd Technische Dienst en 3 Proces Engineers fijne collega’s, mijn extra ogen en oren waarmee ik overzicht houd over de operationele activiteiten van Vernay.

 

Ik ben een overtuigd voorstander van ‘samen’. De geautomatiseerde processen bij Vernay doen vermoeden dat het allemaal vanzelf gaat. Niets is minder waar. Want the human factor is van essentieel belang. Persen afstellen is 1, collega’s op 1 lijn krijgen is echt iets anders.

 

Het stimuleren van de samenwerking tussen verschillende teams binnen de organisatie vind ik een geweldige uitdaging en erg leuk om te doen. Iedere ‘schakel’ heeft een belangrijke rol. Er is ruimte voor initiatief, persoonlijke ontwikkeling, waarbij ik ook een beroep doe op ieders verantwoordelijkheid. In mijn functie krijg ik de vrijheid om mijn stempel te drukken op verbeteringen en kansen.

 

Kortom, de Vernay-jas zit me als gegoten en dat óndanks de korte periode dat ik hier werk.

 

Er zijn nog voldoende uitdagingen ook op het personele vlak. Dus… wat zou je er van zeggen dat je bij ons aan de slag gaat? We hebben plaats voor betrokken en gemotiveerde collega’s met kennis en kunde in de techniek.