Jaap

Ik ben Jaap, sinds kort als Trainee Quality & Production werkzaam bij Vernay. Ik houd me voornamelijk bezig met de analyse en beoordeling productie afwijkingen, het bijstellen van werkinstructies en de digitalisering bij het registreren van het onderhanden werk.

 

Ik ben bij Vernay komen te werken nadat ik hier mijn afstudeeropdracht heb afgerond. Je zou kunnen zeggen dat ik ben blijven plakken! Het bevalt me meer dan prima hier in Oldenzaal. Samen met een hecht team collega’s gaan we de uitdaging aan, ‘onze’ dag is nooit hetzelfde.

Vaak begint zo’n dag met een kop koffie van een collega gevolgd door een: hoe is het, ben je er weer klaar voor? Geweldig is het van waarde te kunnen zijn, individueel maar zeker als team. Ik krijg verantwoordelijkheid, maar ook de ruimte om me te ontwikkelen. Op dit moment is dat voor mij voldoende hoewel ik weet dat Vernay nog meer te bieden heeft.

De dag sluit ik af met een toertocht in mijn MX5 door het Twentse landschap, gevolgd door een run van zo’n 8 km en, na het avondeten, een biertje met vrienden of een flinke partij Gamen. Kortom, de batterij opladen voor een nieuwe dag in Oldenzaal.

 

Er zijn nog voldoende uitdagingen bij Vernay. Dus… wat zou je er van zeggen dat je mijn collega wordt en bij ons aan de slag gaat? Er is hier altijd plaats voor betrokken en gemotiveerde collega’s met kennis en kunde in de techniek.