Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom!

Internationale reputatie, Twentse nuchterheid!

 

Dat is Vernay in Oldenzaal.
Vernay Europa B.V. in Oldenzaal is als Nederlandse vestiging de dochter van Vernay Laboratories, Inc. USA. Vernay is een wereldwijd opererende, groeiende, innovatieve organisatie met meer dan 65 jaar specialistische ervaring in kritische fluid control oplossingen. De ongeveer 200 medewerkers in Nederland en de 60 medewerkers van de Italiaanse zusterorganisatie leveren kennis, kwaliteit en oplossingen voor wereldspelers in de automobiel- en medische industrie en de huishoudelijke apparaten industrie.

 

Nieuwe producten worden in nauwe samenwerking met internationaal opererende klanten ontwikkeld, waarna jarenlange serieproductie volgt. Met exclusieve precisie rubber componenten en assemblies voor de automobielindustrie en andere industriële markten heeft Vernay Europa B.V. een leidende marktpositie. Vernay brengt innovatie, expertise en kwaliteit samen om tot de allerbeste oplossingen voor auto’s en apparatuur van morgen te komen.

 

Het succes van de organisatie is gebaseerd op specialisatie, toepassingservaring en technische ontwikkel mogelijkheden, maar vooral op de kracht van onze mensen.

We staan je graag te woord! 

Vernay Europa B.V.
Kelvinstraat 6
7575 AS  Oldenzaal
the Netherlands

 

Vernay heeft Tjellens Loopbaanprofessionals ingeschakeld om de juiste kandidaat te vinden. Tjellens verzorgt hiervoor de voorselectie en de eerste kennismakingsgesprekken.

Bij gebleken geschiktheid treed je rechtstreeks in dienst bij Vernay Europe BV.

 

Een assessment of testcase kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.

 

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust vrijblijvend contact op met Bob van den Berg (Senior Recruiter) via 06-4210 7944 of [email protected]