Nic

Hallo, ik ben Nic Bovenius, sinds 2 jaar shiftmanager bij Vernay. Innovatie en Duurzaamheid zijn bij Vernay, de basis voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten die wij voornamelijk  voor de automotive industrie produceren.

 

Vernay heb ik in deze nog relatief korte tijd leren kennen als een professionele organisatie met een menselijk ‘gezicht’. Een typisch voorbeeld daarvan is een recente discussie met collega’s over de naam Vernay. Hoe spreek jij dit eigenlijk uit, vroeg ik mijn collega. Waarop hij reageerde: Vernay (Vernai). Dus niet Vernee?? Nee, zei m’n collega lachend, dat is teveel Frans en wij hebben een Amerikaans moederbedrijf dus.. het is Vernay, met een zachte R en eindigend met een Twentse eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

 

Met elkaar bouwen we iedere dag aan het DNA van Vernay. En dat mag want er is volop ruimte voor initiatief. En initiatief gaat hand in hand met verantwoordelijkheid, oog voor kwaliteit en zelfstandig handelen.

 

Ik mag dus een bijdrage leveren aan ons bedrijf en dat doe ik door leiding te geven aan een team van … collega’s die verantwoordelijk zijn voor de productie van ons assortiment aan ongeveer 50 verschillende zgn. persen. En dat alles begint al bij het binnenlopen in ons pand in Oldenzaal. De Twentse gemoedelijkheid komt je bij de voordeur tegemoet. En niet geheel onbelangrijk, eigen initiatieven zijn zichtbare onderdelen geworden van mens en machine op onze ‘werkvloer’, mijn werkterrein. Mijn dag start met de overdracht zodat ik zodra mijn collega’s de shift aan mij overdragen, ik op de hoogte ben van de uitdagingen waarvoor we staan.

 

Natuurlijk zijn er nog voldoende uitdagingen. Ook op het personele vlak. Dus… wat zou je er van zeggen dat je bij ons aan de slag gaat? We hebben plaats voor betrokken en gemotiveerde collega’s met kennis en kunde in de techniek.