Job description

Ga jij als Supply Chain Talent graag uitdagingen aan, waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit? Als Supply Chain Talent werk je met je directe collega, als team samen. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en toeleveranciers en bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de sales orders en het logistieke administratieve proces. Lijkt het je leuk om deze hele logistieke keten te managen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen als Supply Chain Talent?

Je focust je in deze functie primair op het afwikkelen van de sales orders, de order entry en de orderbevestigingen. Je onderhoud hierbij de communicatie met de klanten en toeleveranciers en zorgt dat alle lijntjes aangesloten blijven. Je zorgt voor het eenduidig vastleggen van de afspraken. Met de klant en de toeleverancier stel je een Service Level Agreement op en ziet toe op de naleving ervan. Na gereed melding draag je zorg voor een tijdige verzending.

 

Door continue te verbeteren, creativiteit en eigen inbreng verzorg en onderhoud je het logistieke proces. Daarnaast houd je je bezig met:

 • Evaluatie van leveranciers voor grond- en hulpstoffen, investeringsgoederen, diensten en Transport;
 • Het waarborgen van het inkoopproces en betrokken bij de afwikkeling van DMR’s en klachten;
 • Het beheren en aanmaken van artikelnummer-, leverancier-gegevens in het systeem (stambestanden);
 • Het opstellen/ bijhouden van de Sales Forecast en Budget Review;
 • Het continu realiseren van kostenbesparingen.

 

We verwachten initiatief, een zelfstandige aanpak en oplossend vermogen. Kortom; ondernemerschap en drive!

 

Wat wordt er van jou gevraagd als Supply Chain Talent?

Wij hopen dat je ons veel te bieden hebt, maar wat we in ieder geval van jou verwachten is het volgende:

 • Je opereert op hbo-niveau door kennis of ervaring (opleiding Planning & Logistiek, NEVI is een pre);
 • Zeer goede kennis van Excel om de goederenstroom en planning te visualiseren;
 • Bekend met planningsprogrammatuur (bijvoorbeeld Epicor);
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
 • Je bent gericht op acties, doelen en resultaten. Je bent vastbesloten om deze te realiseren;
 • Je bent een servicegerichte teamspeler en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent creatief, accuraat en bent in staat om prioriteiten te stellen. Ook onder tijdsdruk.

 

Jouw toekomstige collega’s?

Samen bestaat de afdeling Supply Chain uit 10 personen. Door persoonlijke aandacht, een goede werksfeer en veel collegialiteit zorgen wij samen voor de continuïteit van Vernay.

 

Wij is Vernay?

Internationale reputatie, Twentse nuchterheid! Dat is Vernay in Oldenzaal. Vernay Europa B.V. in Oldenzaal is als Nederlandse vestiging de dochter van Vernay Laboratories, Inc. USA. Vernay is een wereldwijd opererende, groeiende, innovatieve organisatie met meer dan 65 jaar specialistische ervaring in kritische fluid control oplossingen. De ongeveer 200 medewerkers in Nederland en de 60 medewerkers van de Italiaanse zusterorganisatie leveren kennis, kwaliteit en oplossingen voor wereldspelers in de automobiel- en medische industrie en de huishoudelijke apparaten industrie. Nieuwe producten worden in nauwe samenwerking met internationaal opererende klanten ontwikkeld, waarna jarenlange serieproductie volgt. Met exclusieve precisie rubber componenten en assemblies voor de automobielindustrie en andere industriële markten heeft Vernay Europa B.V. een leidende marktpositie. Vernay brengt innovatie, expertise en kwaliteit samen om tot de allerbeste oplossingen voor auto’s en apparatuur van morgen te komen.

Het succes van de organisatie is gebaseerd op specialisatie, toepassingservaring en technische ontwikkel mogelijkheden, maar vooral op de kracht van onze mensen. 

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Vernay heeft Tjellens Loopbaanprofessionals ingeschakeld om de juiste kandidaat te vinden. Tjellens verzorgt hiervoor de voorselectie en de eerste kennismakingsgesprekken. Bij gebleken geschiktheid treed je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

 

Een assessment of testcase kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.

 

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust vrijblijvend contact op met Bob van den Berg (Senior Recruiter) via 06-4210 7944 of [email protected]

Apply now
Back to vacancy

Supply Chain Talent (On-Hold)

Vul het formulier in en neem deel aan deze vacature, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.